Back to the Roots hiustuotteet – hiuspohjan hyvinvointiin!

UUTUUS!
Hiusten hyvinvointi alkaa hiuspohjasta ja hiusten juurista. Hiuspohjaa, kuten kasvojen ja vartalon ihoa, on hyvä muistaa hoitaa säännöllisesti; hiuspohja kaipaa puhdistusta, kuorintaa ja kosteutusta. Toisinaan hiuspohja kaipaa myös virkistystä ja hemmottelu.

Back to the Roots on Suomessa kehitetty ja valmistettu unisex-tuotesarja hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Uudenlaiset, nykyteknologiaa hyödyntävät tuotteet ovat saaneet inspiraationsa ikiaikaisista luonnon rohdoista, yrteistä sekä aromaterapeuttisista tuoksuista. Back to the Roots tasapainottaa, hoitaa sekä ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Back to the Roots – takaisin juurille.

Sarjaan kuulu: rauhoittava shampoo, tasapainoittava shampoo, kuoriva ja kosteuttava shampoo, hiuksia ja hiuspohjaa elvyttävä hoitoaine ja virkistävä hiusvesi. Löydät tuotteet lähes kaikista på-kampaamoista: Mikonkadulta, Lauttasaaresta, Tapiolasta ja Espoon keskuksesta. Kampaamoissa toteutamme sarjan tuotteilla virkistävän hiuspohjan hoidon asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Back to the Roots tuotteet alkaen 14euroa.

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME