Näillä hiusväreillä på:lla värjätään

Oletko pohtinut millä värisarjalla kampaajasi värjää ja mihin värisarjan valinta vaikuttaa. Sarjoissa on tosiaan eroa. Tässä på:lla käytössä olevista värisarjoista pientä faktaa.

Käyttämämme värisarjat ovat tarkoin valitut. Valintaan ovat vaikuttaneet värin peittokyky, taittokyky, hoitavuus, kiilto, hellävaraisuus niin asiakkaalle kuin kampaajalle ja värin pysyvyys sekä värisarjan eri sävyt. Näiden kriteerien perusteella på-kampaamoihin on valikoitunut seuraavat värisarjat: JOICO Vero K-Pak Color, Color.Me by Kevin Murphy ja Organic Color Systems.

JOICO Vero K-PAK on ainutlaatuinen kestovärisarja sen pysyvyyden ja lukemattomien sävyjensä ansiosta. Tässä värisarjassa jokainen väri tehdään asiakkaalle räätälöitynä, usein värimassaan on sekoitettu vähintään kahta ellei jopa kuutta eri sävyä, jotta saamme asiakkaalle sopivimman sävyn. Muita sarjan ominaisuuksia ovat sen hoitavuus, kiilto, pysyvyys ja peittokyky. http://www.joico.com/joico-science/ Käytössä kaikissa på-liikkeissä.

Color.Me by Kevin Murphy värisarja on ammoniakiton ja Ppd vapaa (korvattu ptd:llä). Tällä värisarjalla saadaan luonnollisia ja kiiltäviä lopputuloksia. Color.Me by Kevin Murphy pyrkii mahdollisimman hellävaraiseen lopputulokseen kuitenkaan peittokykyä ja pysyvyyttä unohtamatta. Sarjalla on petan grueltyfree merkintä. http://colormebykm.com
Käytössä på Tapiolan, Lauttasaaren ja Tikkurilan liikkeissä.

Organic Colour Systems on ensimmäinen värisarja markkinoilla, jossa on käytetty mahdollisimman paljon orgaanisia sertifioituja ainesosia ja mahdollisimman vähän kemikaaleja. Värisarja on ammoniakiton. Sarja pyrkii pitämään hiuksen proteiinit ja kosteuden tasapainossa värjäyksen aikana. Värjäyslopputulokset ovat pehmeitä ja luonnollisia https://www.organiccoloursystems.com/our-range/.
Käytössä på Mikonkadun, Espoon keskuksen ja Tikkurilan liikkeissä.

Katsomme sinulle sopivimman värisarjan på-kampaamossa toiveiden sekä halutun lopputuloksen mukaan. Mikäli emme työntohinoissa muista kertoa tarvittavaa tietoa väreistä niin älä epäröi kysyä <3.

 

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME