Olaplex – 50 % helmikuun loppuun asti Pepe Åhman Lauttasaaresta

Oletko vielä kokeillut Olaplexia? Tämä mullistava tehohoito todistettavasti toimii. Hyödynnä tarjous Olaplex – 50 % normaalista hinnasta 28.2.2017 mennessä. Tarjous voimassa hoidoista käsittelyn yhteydessä ja vain Lauttasaaren Salon Pepe Åhman liikkeessä.

Olaplex kampaamoistamme käsittelyn yhteydessä on n. 35euroa riippuen täysin tarvittavan hoidon tarpeesta. Katsomme hiuksillesi sopivimman hoidon konsultaation yhteydessä.

Mikä on Olaplex?

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

Miten kaikki sai alkunsa?

Kaikki alkoi siitä, kun kaksi maailman johtavaa materiaalitekniikan ja kemian tohtoria, Eric Pressly ja Craig Hawker, jotka eivät koskaan aiemmin olleet työskennelleet hiustuotteiden parissa löivät viisaat päänsä yhteen. Ennakkoluulottomalla otteella tämä huipputiimi keksi yhden kemiallisen ainesosan, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka pystyy yhdistämään hiuksen rikkoutuneet sidokset – kemiallisen käsittelyn aikana ja sen jälkeen – tehden niistä entistä vahvemmat, ilman silikoneja tai öljyjä. Olaplex on myös vegaaninen, eikä sitä ole koskaan testattu eläimillä.

Miten se toimii?

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Se on ainut aine, joka todella pystyy tähän, sillä se estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Se on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Tuhannet hiusammattilaiset ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet sitä asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta ollakseen totta – juuri siksi se onkin tuote, joka pitää itse kokea!

Kuinka sitä käytetään?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.  Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Bond Perfector No.2:lla. Hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Hair Perfector No.3 -tuotteella.

 

Lue lisää

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME