Frameda Spring – Summer ’18 Kick-off 6.4.

Viime perjantaina järjestettiin Frameda Spring – Summer ’18 Kick-off Frameda Academylla Helsingin keskustassa. Frameda on hiusalan maahantuoja, joka maahantuo mm. Kevin Murphya, Living Proofia, Eleven Australiaa, Pulp Riotia ja Massugu-saksia. Kick-Off-tapahtumassa käytiin läpi kevään ja kesän trendejä värien, leikkausten, kampausten ja jopa vaatteiden saralta. PÅ-tiimistä mukana olivat Essi (Tapiola), Antti (Mikonkatu), Sanna, Kristiina ja Petra (Lauttasaari) sekä toimitusjohtajamme Lisbeth.

Kevin Murphy by Juha-Matti Manninen

Ilta lähti käyntiin Kevin Murphy European Style Master Juha-Matti Mannisen johdattamana. Kevin Murphy on tiimeineen mukana useilla muotiviikkojen hiustiimissä, ja kävimmekin läpi Ida Sjöstedin ja Viktor & Rolf Zalando Collaborationin lookkeja sekä sitä, miten ne voisi toteuttaa kampaamossa asiakkaille.

Eleven Australia by Jesse Rasinmäki

Seuraavana vuorossa oli Eleven Australia-kouluttaja Jesse Rasinmäki. Eleven Australia on nimensä mukaisesti australialainen hiustenhoito- ja muotoilutuotesarja, joka saapui Suomeen viime syksynä. Australialaiseen tyyliin Elevenin lookeissa nähtiin sekä niskassa kiinni olevia että aukinaisia rentoja biitsikiharoita. Isommat kiharat olivat raudalla toteutettuja ja pienemmät leteillä. Lisäksi nähtiin useammasta letistä koottu kaunis, mutta rento arkeen ja juhlaan sopiva kampaus.

Kevin Murphy by Henrik Sippo

Kevin Murphylta käytiin läpi myös leikkauksia ja niitä meille esitteli Kevin Murphy Cutting Master Henrik Sippo. Esille nousivat miesten niin sanottu pottamalli sekä takatukka ja naisilla erilaiset keijumaisen lyhyet pixie-mallit ja polkat ysärivaikutteilla. Saimme kuulla myös Massugu-saksista, joilla leikkaukset oli toteutettu. Niistä meille kertoi Belgiasta asti saapunut Massugun pääjohtaja Frank Crols.

Living Proof by Tytti Weckman

Katsauksen Living Proofiin meille tarjosi kouluttaja Tytti Weckman. Mallille oli toteutettu upea tummansininen värjäys Pulp Riotin suoraväreillä ja lavalla viimeisteltiin ihanat afromaiset kiharat microstick-kihartimella. Malli tiesi kertoa, että viimeksi samanlaiset kiharat kestivät kuusi päivää, kun pohjalle käytettiin Living Proofin tuotteita.

Kevin Murphy by Riikka Vanha-aho & Nina Björkman

Illan päättivät Kevin Murphyn Suomen pääkouluttaja Riikka Vanha-aho ja kampauskouluttaja Nina Björkman, jotka olivat koonneet yhteen katsauksen kevään ja kesän hius- ja vaatemuotiin Kevin Murphy-hengessä. Hiuksissa nähtiin kauniita kanervan sävyjä, pehmeää liukua, löysähköä kiharaa ja ihana koristeseppele, vaatteissa romanttisia ja herkkiä sävyjä sekä näyttäviä asusteita.

Kaiken kaikkiaan ilta oli erittäin antoisa ja inspiroiva. Viimeistään nyt on hyvä hetki jättää talvi taakse, kun mieli on täynnä inspiraatiota. Kiitos vielä kerran Frameda!

Salon Pepe Åhman-kampaamot pääkaupunkiseudulla

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310

Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312

Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314

Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318

Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

Ajanvaraus netissä 24/7

MUUTA AJANKOHTAISTA