Hemmotteluviikot 1.10 – 15.10 Salon Pepe Åhman kampaamoissa!

Salon Pepe Åhman hemmotelee sinua kaikissa liikkeissä 1.10 – 15.10 välisen ajan. Tarjoamme kaikille hiustenleikkaus -ja värjäyspalveluasiakkaillemme hemmottelevan tehohoidon veloituksetta. Hoito räätälöidään hiuksien ja hiuspohjan tarpeiden mukaisesti.

Hyödynnä etu liikkeessämme!
Lisää ajanvaraukseen koodi: ihanapå.

OLAPLEX nro. 3 Kotihoitotuote nyt 25€ norm 30€

Tehohoito kotiin käytettäväksi, ennen hoitoainetta käytettävänä tehostaa hoitoaineen vaikutusta. Lujittaa hiuksen rakennetta.

-20% JOICO K-PAK  ja Back To The Roots tuotteet!

Joicon upea K-Pak sarja soveltuu päivittäiseen käyttöön kaikille hiustyypeille.

Sarjan laajan valikoman ansiosta sieltä löytyy omat helmet niin kuivalle hiuspohjalle kuin erittäin vaurioituneille latvoille.

K-Pak Shampoo 300ml ,  25€

Helposti vaahtoava shampoo kaikille kosteutta vaativille hiuspohjille. Tuote jättää hiuksen hyvin puhtaaksi ja hiuspohjan kimmoisaksi.

K-Pak Hoitoaine 300 ml, 25 €

Hyvin hiukseen levittyvä koostumus. Soveltuu jokapäiväiseen käyttöön kosteutta vaativille hiuksille.

K-Pak Deep Penetrating Reconstructor 150ml, 29 €

Maailmalla palkittu rakennepaikkaava intensiivihoito. Tämä tuote tekee ihmeitä kun annat sille aikaa.

K-Pak Intense Hydrator 250 ml, 29 €

Kosteuttava tehohoito joka pelastaa viidessä minuutissa. Sulkee hiuksen pinnan ja tuo upean kiillon.

Kun hiuspohja on herkkä mutta hius kaipaa kuohkeutta, voi olla vaikea löytää oikeanlaisia tuotteita. K-Pakin shampoo on tarpeeksi pesevä myös ryhtiä kaipaavalle kun siihen yhdistää sopivan hoitoaineen sekä muotoilutuotteet. Deep Penetrating Reconstructor hoitoaine paikkaa hiusta, mutta ei latista sitä. Lisäämällä vielä K-Pakin  Thermal Desing Foamin ennen hiusten kuivaamista, saat mielettömän kimmoisan ja kiiltävän pidon.

Vaikka Thermal Desing Foam on vaahto muodossa, se on niin paljon enemmän kuin muotovaahto! Tämä tuote antaa toki tukea, mutta se auttaa myös hoitamaan ja paikkaamaan hiusta. Tämän vaahdon voit levittää hiukseen tyvestä latvaan asti. Muistathan että jos hiuksesi ovat kuivat ja käytät perinteistä muotovaahtoa, niin levitä se vain tyviosaan ja lisää latvaan esimerkiksi K-Pakin Smoothing Balm föönausvoide. Perinteinen muotovaahto on rakenteeltaan erittäin kuivattava tuote.

K-Pakin shampoo rauhoittaa monenlaisia hiuspohjan tilanteita. Apu löytyy usein ärtyneisyyteen, hilseilyyn ja jopa liika rasvoittumiseen. Koska hiuspohja on ihoa, ei tuloksia aina saada aikaan ensimmäisellä pesukerralla. Anna iholle aikaa tottua uuteen tuotteeseen. Monesti erityisesti hiuspohjan hilseily rauhoittuu tällä tuotteeella erittäin hyvin. Eli kaikki hiuspohjan hilseily ei välttämättä ole hilsettä, vaan kuivaa ihoa.  Itse hiuksen hoitoon tarvitaan jälleen oikeanlainen hoitoaine. Karhean hiuksen pintaan Intense Hydrator on loistava valinta. Normaalikuntoiseen latvaan K-Pakin perus hoitoaine riittää mainiosti!

Vielä vinkkinä hiusten kasvattajille: 

Pese hiukset K-Pak shampoolla, huuhtele tuote hyvin pois. Rutistele hiukset hyvin pyyhkeellä!

Levitä Deep Penetrating Reconstructor vaurioituneimpii kohtiin, ja anna vaikuttaa ainakin 5min. Huuhtele tuote hyvin pois.

Rutistele hiukset uudestaan hyvin pyyhkeellä! Lisää vielä K-Pakin Intense Hydrator tyvestä latvaan. Kampaa läpi, ja anna vaikuttaa ainakin 5min.

Huuhtele tuote hyvin pois. Muotoile haluamallasi tavalla. Jos lisäät vielä K-Pakin Smoothing Balmin, saa hius maksimaalisen suojan.

 

Salon Pepe Åhman-kampaamot pääkaupunkiseudulla

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310
Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312
Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314
Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318
Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

Ajanvaraus netissä 24/7

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME