Hiustrendit syksy 2018

Syksyn hiustrendeissä nähdään laineita, kiharoita ja nopeita nyöritettyjä pikakampauksia sekä ehdottomasti todella lyhyet leikkaukset ovat in. Aukikampauksissa hiukset ovat mielellään osittain takana nyöritettynä ja hieman huolettomasti korostaen kasvoja. Niskaponnari pitää edelleen syksyllä pintansa. Kasvot saa tulla esiin!

Heleä syyslook – oranssia ja hunajablondia

Hoi punapäät, nyt on vuorosi kokeilla jotain aivan uutta. Oranssi tulee olemaan syksyn kuumin hiusväri, kuparit ja punaiset taittuvat nyt oranssihtavaan suuntaan. Tämä lisää raikkautta ja heleyttä syksyyn. Blondit vaihtuvat viileästä lämpimiksi, hunajaiseen tai ruusukultaoranssiin – Ihanaa saada lämpöä tulevaan pimeään kaamokseen.

Luumua, mauvea ja sinimustaa

Ruskeaveriköt, nyt saa olla todella tummaa ja syvyyttä hiuksissa. Erittäin hienovaraiset tummat luumun tai mauven vivahteet hiuksissa luovat lisää syvyyttä. Pyydä kampaajaasi ensi kerralla maalaamaan luumun/mauven -vivahteita vapaalla kädellä tai vaihtoehtoisesti kokeile mustan sijaan sinimustaa.

Kasvot saa näkyä – todella trendikäs valitsee lyhyet hiukset

Nyt jos koskaan on aika kokeilla sitä superlyhyttä hiustenleikkausta, korvat saa näkyä ja leikkausjälki saa olla rosoistakin ja kerroksellista. Erityisesti hieman rosoinen pixie leikkaus on syksyn 2018 kuumin look.

Kasvot korostuvat myös pitkissä hiuslookeissa, hiukset viimeistellään puoliponnarille, niskaponnarille tai kiharoille/laineille, viimeistelyssä hiukset ohjataan poispäin kasvoilta ja lookki on mielellään yläosasta sileä, jotta kasvot korostuvat entisestään.

Mitä sinä haluaisit kokeilla?

Varaa aikasi på-kampaamoon ja anna kampaajiemme auttaa. Ajan voi varata nettiajanvarauksestamme helposti ympäri vuorokauden, mutta voit myös soittaa liikkeisiimme (yhteystiedot).

Kuvat: Kaksi ylintä kuvakollaasia Salon Pepe Åhman ja Kevin Murphy.
Tummapohjaiset kuvat KC Professional kuvakokoelma fall/winter 2018.

Ihanaa syksyä!

Salon Pepe Åhman-kampaamot pääkaupunkiseudulla

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310

Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312

Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314

Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318

Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME