Hiustrendit kevät 2018

Tämän kevään hiustrendeissä vahvin elementti on helppous. Klassinen ponnari on tyylitietoisen valinta – kunhan se on päälaen sijaan niskassa. Niskaponnaria voi piristää esimerkiksi erilaisin letein tai kiharoin. Toinen suuri trendi on niin sanottu viimeistelemättömyys. Hiuksia ei tarvitse silottaa ja kiillottaa raudoilla. Sen sijaan niissä saa näkyä pörröisyys ja rakenne – luonnonkiharat ovat nyt in.

Kulta on uusi platina

Hiusväreissä trendikkäin sävy on lämmin vaalea. Aiemmin haluttiin hopeaa ja platinaa – nyt halutaan kultaa. Kultaiset sävyt sopivat monelle jopa paremmin kuin platina, sillä kulta tuo kasvoille väriä ja hehkua. Lämpimän sävyisiä hiuksia ei tarvitse ylläpitää samalla tavalla kuin kylmiä, sillä lämpimät pigmentit eivät ajan myötä hapetu hiuksesta pois kuten kylmät. Tyvi saa edelleen olla latvaa tummempi, jolloin väri on luonnollinen. Helppous korostuu jälleen.

Lettejä ja koristeita

Niskaponnareiden lisäksi kampaustrendeissä korostuvat erilaiset hiuskoristeet ja letit. Hiuskoristeina voidaan käyttää esimerkiksi kukkia tai niistä tehtyjä seppeleitä, solkia, strasseja, pinnejä ja rusetteja. Huonon hiuspäivän voi peittää huivilla tai turbaanilla. Letit ovat helppo tapa piristää ilmettä – letille voi kietoa kaikki hiukset tai vaikka pelkän otsiksen. Ponnareiden tapaan letitkin painottuvat niskaan, ja trendikkäin onkin klassinen ranskanletti.

Lob on nyt bob
Pitkä polkka on ollut muodikas jo kauan, mutta nyt polkka saa olla vielä lyhyempi ja laskeutua korvan ja hartian välimaastoon. Erityisen trendikäs leikkaus on polkka paksulla otsiksella. Polkissa – kuten muissakin pituuksissa – saa näkyä hiuksen oma rakenne ja luonnonkihara. Mitä pöyhkeämpi ja huolettomampi, sitä parempi.

Mitä sinä haluaisit kokeilla?

Onko sinun juttusi kultainen sävy tai polkka? Haluaisitko kokeilla juhlakampauksessa niskanutturan sijaan niskaponnaria? Kaipaatko neuvoja letitykseen? Varaa aikasi på-kampaamoon ja anna kampaajiemme auttaa. Ajan voi varata nettiajanvarauksestamme helposti ympäri vuorokauden, mutta voit myös soittaa liikkeisiimme (yhteystiedot).

Ihanaa ja valoisaa kevättä!

Salon Pepe Åhman-kampaamot pääkaupunkiseudulla

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310

Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312

Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314

Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318

Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

MUUTA AJANKOHTAISTA