Tehohoitoa kuiville hiuksille ja hyvä shampoo kuivalle päänahalle

Viime viikkojen paukkupakkaset ja pipon käyttö ovat varmasti kuivattaneet sekä päänahkaa että hiuksia ja ovat saaneet hiukset sähköisiksi. Nyt onkin hyvä aika kiinnittää huomiota siihen, millaisilla tuotteilla hiuksia pesee ja hoitaa. Hyvä shampoo kuivalle päänahalle on sellainen, joka kosteuttaa tehokaasti. Kosteuttavat ainesosat pääsevät vaikuttamaan paremmin, jos päänahan kuorii. Siinä vaiheessa mukaan astuu kuoriva shampoo.

Kevin Murphy Maxi.Wash

Kevin Murphy Maxi.Wash on hellävarainen syväpuhdistava shampoo, joka sisältää kuorivia AHA-hedelmähappoja. AHA-hapot eli alfahydroksihapot ovat hellävarainen kuorintamenetelmä ja sopivat useimmiten herkemmällekin iholle. Shampoo poistaa sameutta hiusväristä samalla kun hiuspohjasta poistuu kuollut ihosolukko. Limen, mintun ja rosmariinin yhdistelmä stimuloi hiuspohjaa. Shampoota voi käyttää kerran viikossa tai tarpeen mukaan ja sen vaikutusta voi tehostaa esimerkiksi antamalla sen vaikuttaa muutaman minuutin lämpimän pyyhkeen alla.

Kevin Murphy Hydrate.Me

Viimeistele tehohoito Kevin Murphy Hydrate Me.Wash-shampoolla ja Hydrate Me.Rinse-hoitoaineella. Hydrate Me.Wash on syväkosteuttava shampoo. Se sisältää hydrolysoitua silkkiuutetta, joka silottaa ja lukitsee kosteuden hiuksen sisään sekä A-, E- ja C-vitamiinia, jotka auttavat säilyttämään hiuksen värin ja joustavuuden. Hydrate Me.Rinse on saman sarjan syväkosteuttava hoitoaine, joka sisältää mikrolevää joka tuo lisäkiiltoa, joustavuutta lisäävää kakadunmarjauutetta ja helokkiuutetta, jonka omega 6-rasvahapot kosteuttavat hiuspohjaa ja pehmentävät hiuksia. Hydrate Me.Shampoo ja Hydrate Me.Rinse sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle.

Mikä Kevin Murphy?

Kevin Murphy on australialainen hiustenhoitosarja, joka on saatavilla vain kampaamoista. Tuotteet sisältävät paljon luonnosta saatavia aktiiviraaka-aineita ja suurin osa pakkauksista on valmistettu kierrätysmuovista. Tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. Lue lisää. 

Kevin Murphy-tuotteita löydät Tapiolan, Mikonkadun, Lauttasaaren ja nyt myös Tikkurilan liikkeistämme (liikkeiden yhteystiedot). Maxi.Wash, Hydrate Me.Wash ja Hydrate Me.Rinse 27 e/250 ml. Saatavilla myös matkakoot 8e/40 ml.

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME