Kauniina kevään ja kesän juhliin – varaa juhlakampaus- ja meikkiaikasi nyt!

Valmistutko sinä itse tai valmistuuko läheisesi tänä keväänä? Onko tiedossa kesähäitä? Jos vastasit edellä mainittuihin kyllä ja juhlakampaus tai -meikki on vielä pohdinnan alla, niin tämä artikkeli on tarkoitettu juuri sinulle!

Kesän kampaustrendeissä näkyy edelleen niskaponnareita, lettejä ja viimeistelemättömiä lookkeja. Uudempia trendejä ovat erilaiset kiepautuskampaukset, pienet kasarikiharat sekä todella pitkät hiukset joko auki tai korkealla ponihännällä. Myös nutturat ovat nousseet niskasta yläpainotteiseksi. Trendikkäimmät koristelevat hiuksensa glitterillä tai hiustimanteilla. Meikkitrendeissä sen sijaan leikitellään erilaisilla rajauksilla (paksut, värikkäät, metallinhohtoiset), klassisilla punaisilla huulilla ja samansävyisellä kynsilakalla ja värikkäillä silmämeikeillä. Kuulaus ja kiilto on myös iso trendi niin poskipäissä, luomissa kuin huulillakin. Glitteriä ja timantteja näkyy myös kasvoilla – glitteriä silmien sisänurkissa ja timantteja silmien ympärillä. Vastapainoksi tälle kaikelle myös luonnollinen no-makeup-makeup on tyylikäs valinta.

Salon Pepe Åhman tarjoaa kampauspalveluita laajalla hintahaitarilla jokaisessa liikkeessään ja meikkauksia Mikonkadulla, Tapiolassa ja Lauttasaaressa.

 

Pikakampaus (30 min, ei sisällä pesua) 35-45 €

Juhlakampaus 65-125 €

Ehostus (oman meikin freesaus) 35 €

Päivämeikki 55 €

Juhlameikki sis. ripsitupsut 75 €

 

PÅ-kampaamoista löydät myös tuotteet, joilla saavutat kotona muodikkaat viimeistelyt hiuksissa. Huolettomiin lookkeihin sopivat erilaiset rakennesuihkeet. Perinteisiä sekä märkiin että kuiviin hiuksiin käytettäviä suolasuihkeita löytyy Fudgelta (25 €), Kevin Murphylta (27 €), Joicolta (32 €) ja Living Proofilta (27 €), kun taas kuivempia viimeistelyyn tarkoitettuja rakennesuihkeita ovat Kevin Murphy Bedroom.Hair (27 €), Living Proof Dry Volume Blast (28 €) ja Joico Body Shake Texturising Finisher (29 €). Rakennesuihke on toimiva tuote myös lettikampauksien pohjalle, sillä se tuo sileisiin hiuksiin toivottua rouheutta, joka taas helpottaa hiusten työstämistä. Kevyempää rakennetta kaipaaville sopivia tuotteita ovat esimerkiksi Kevin Murphy Anti.Gravity-voide ja -suihke (27 €). Voide tuo voimakkaamman pidon föönin pohjalle, ja suihketta voi käyttää yksinään vaikka raudan alle. Kiharoita voi loihtia vaikkapa Hot Tools-raudoilla (139/159 €).

Tervetuloa asiakkaaksi ja ostoksille liikkeisiimme Mikonkadulle, Lauttasaareen, Tapiolaan, Espoon keskukseen ja Tikkurilaan. Valmistujaispäivän 2.6. aamuun on vielä muutama aika jäljellä, joten ole nopea!

Salon Pepe Åhman-kampaamot pääkaupunkiseudulla

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310

Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312

Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314

Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318

Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

Ajanvaraus netissä 24/7

MUUTA AJANKOHTAISTA