Upeana juhlaan!

Alamme lähestyä vuoden juhlavinta aikaa. Kalentereihin ilmestyy illanistujaisia, pikkujouluja ja itsenäisyyspäivä. Varaathan kampaus ja meikkiaikasi ajoissa!

Tämän syksyn kampaustrendeissä näkyy kaunis Brigitte Bardot henkinen  pehmeä kokonaisuus. Tiukalla jakauksella saadaan halutessa terävyyttä muuten ilmavasti koottuun nutturaan. Jos valitset aukikammatut hiukset, saavat ne jäädä pehmeästi kehystämään kasvoja. Valikoimastamme löytyy näyttävät juhlakampaukset sekä erittäin suositut pikakampaukset kiireisempään aikatauluun.

Tällä kaudella meikki saa todella korostaa parhaita puoliasi. Intensiivisen punaiset huulet ja täydellisen tarkasti rajatut silmät sopivat upean hehkuvan pohjameikin seuraksi. Anna meikkaajamme loihtia parhaat puolesi esiin!

Nyt voit varata kätevän kampaus+meikkaus-paketin Mikonkadun ja Lauttasaaren -liikkeistä. Sovittaessa meikkaaja on mahdollista saada myös muuhun på-kampaamoon.

Tässä myös vinkkejä ajankohtaisen lookin luomiseen kotona.

Tavoitteena on saada yhdistettyä luonnollisen pehmeä kiiltoa sekä voluumia.

YOUNG.AGAIN painoton hiuksiin jätettävä hoitoöljy! Tämä on tuote joka sopii myös ohuemmalle hiukselle. Jos haet muhkeampaa ilmettä, hiero tippa öljyä käsiisi ja levitä tuote latvoihin ennen hiusten kuivaamista. Jos taas haet maksimaalista kiiltoa ja sileyttä voit lisätä  öljyä myös föönauksen jälkeen. Young.Again treatment oil 100 ml, 30€

DOO.OVER on hiuspuuterin, kuivashampoon ja hiuslakan mieletön yhdistelmä, joka antaa luonnollista tuuheutta kaiken pituisille hiuksille. Lisää suihke kuiviin hiuksiin  muutamalla jakauksella tähdäten hiuksen tyviosaan. Sormeile hiukset läpi ja pyörittele halutessasi tyviosasta muhkeampi. Halutessasi hiuksiisi joustavan pinnan, voit käyttää samaa tuotetta myös viimeistelysuihkeena! Doo.Over 250 ml, 27€

Syksyn ja talven juhlissa tulee varmasti näkymään niin upeaa kiiltoa kuin punaisia huulia. Apua ajankohtaisten trendien yhdistelyyn saat tietysti meiltä!

Kevin.Murphy

Salon Pepe Åhman – liikkeet pääkaupunkiseudulla:

Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310
Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312
Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314
Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318
Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

Ajanvaraus netissä 24/7

MUUTA AJANKOHTAISTA

elokuu 15, 2019

Hae meille töihin?

toukokuu 27, 2019

Kesä on täällä – suojaa myös hiuksesi!

huhtikuu 16, 2019

Kevät on yhtä juhlaa!

PÅ SOME