Kampaamokäynti on parhaimmillaan luksusta arkeen

Samaistutko otsikkoon? Onko sinusta käynti kampaajalla luksusta arkeen? Sitä sen nimenomaan kuuluu olla. Hiuksilla on merkittävä vaikutus koko meidän olemukseen ja kampaamokäynti on se hetki jolloin hiuksiasi ja sinua hemmotellaan. Lopputuloksena on upeat hiukset sekä kohonnut mieliala.

Salon Pepe Åhmanilla välitämme hiuksistasi ja asiakastyytyväisyydestä.

Kaikki lähtee alkukonsultaatiosta
Onnistunut konsultaatio on onnistuneen kampaamokäynnin tärkein asia. Selvitämme tarpeesi ja käymme yhdessä läpi halutun lopputuksen. Konsultaatiossa huomioimme hiustesi kasvusuunnat sekä kokonaistyylisi. Tähän käytämme tarvittaessa reilusti aikaa.


 

Toteutusvaihe
Kun suunnitelma on valmis, sitä aletaan toteuttamaan. Muistathan, että erilaiset lähtötilanteet vaativat erilaisia toimenpiteitä sekä työjärjestyksen. Seuraamme aktiivisesti trendejä sekä kouluttaudumme, käytössämme on uusin tieto-taito. Leikkaus ja värjäys tehdään aina hiusten luontaisten kasvusuuntien mukaisesti, emme pakota hiusta sellaiseen asentoon johon se ei asetu.

Käynnin aikana meillä hemmotellaan
Kampaamokäynti on meillä kokemus ja elämys, panostamme pesupaikkatilanteeseen hieronnalla ja rentoutuksella. Haluamme jokaisen lähtevän meiltä hymy huulilla ja olo rentoutuneena.

 

Viimeistely ja loppusilaus
Käynnin lopussa kuivaamme ja viimeistelemme hiuksesi sekä käymme läpi myös miten hiusten kanssa pärjätään kotona. On tärkeää, että hiuksien kanssa pärjätään myös kotona ja kotihoitotuotteet ovat kunnossa.

Palveluhinnastomme sisältävät usein pesun ja kuivauksen, poikkeuksena pikakampaus, koneajo ja pienet työt. Tsekkaa tästä hinnastomme: https://salonpepeahman.fi/kampaamopalvelut-pepe-ahman/
Lämpimästi tervetuloa meille <3!

Kuvissa Caiju Rönnholm/Salon Pepe Åhman Tapiola sekä hänen ihana asiakkaansa. Kiitos malleille ja kuvaajalle.

Salon Pepe Åhman kampaamot palvelevat PK-seudulla:
Mikonkatu 6 c 2.krs
Lauttasaarentie 28
Tapiontori, keskustorni 6.krs
Espoon keskus, Espoontori 2.krs
Tikkurila, kauppakeskus DIXI 3.krs

Toimisto: Mikonkatu 6 C 2krs. 00100 Helsinki
p. 010 4399 321.

 salonpepeahman.fi/ajanvaraus

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME