Messu- ja näytöshulinaa: I Love Me 20-22.10, 2017.

 

Salon Pepe Åhman oli tänä vuonna mukana huikeassa I Love Me -messuilla Helsingin messukeskuksessa. Panostuksemme oli suuri ja halusimme juhlia samalla på:n 45vuotis juhlavuotta. Toteutimme juhlien kunniaksi I Love Me-messuille ihanan messuosaston Kevin Murphyn kanssa ja hiusnäytöksen, joka nähtiin Plaza -lavalla su 22.10 klo 12.3o. Näytöksen juontajana toimi julkkiskampaaja Mikko Vainio, joka on itseasiassa aikoinaan valmistunut aiemmin toimineesta Pepe Åhmanin Kampaamokoulusta. Tässä kurkistus ihanaan messuviikonloppuun ja erityisesti upeaan näytöspäiväämme.

 


Näytöspäivämme alkoi kenraaliharjoituksilla 9.00, josta siirryimme valmistelemaan malleja. på-kampaajat saivat meikkausapua Maker Academylta. Iso kiitos Makerille. Malleja kaiken kaikkiaan valmisteltavana oli 11 ja valmisteluihin oli varattuna aikaa 2tuntia. Kiire siinä meinasi tulla, mutta ammattilaisemme ovat onneksi työnsä puolesta aikatauluksen mestareita, kerkesimme siis ajoissa backstagelle odottamaan esitysvuoroamme.

Näytöksemme meni juuri kuten suunnittellimme, muutamia kömmähdyksiä lukuunottamatta. Onneksi kömmähdykset eivät juurikaan katsomon puoleen näkyneet :).

Näytöksen vaatteet saimme yhteistyöllä Dopp Womanilta. Dopp:lla on aivan ihana butiikki Yjrönkatu 21:ssä. Dopp:n kautta saimme näytökseemme mukaan myös Italialaisen Rinascimento -merkkisiä mekkoja ja asuja. Iso kiitos vaatesponsoreillemme! <3.  Näytöksessä upeiden hiusten ja vaatteiden lisäksi nähtiin tanssimaailman kuumimman parin Robert Vireniuksen ja Veera Hedmanin tanssiesitys, Veeran ja Robertin virallisena sponsorina toimii Kevin Murphy.
Näytöstä mukana oli tekemässä  på kampaajista, Tapiolan liikkeestä: Caiju, Eleonoora, Essi ja Greta, Mikonkadulta: Netta ja Petra, Lauttasaaresta: Kristiina. Juontajana toimi ihana Mikko Vainio, Mikko palvelee kampaamo Loistossa. Super iso kiitos koko tekijätiimille, malleille, meikkaajille sekä muulle taustatiimille. PS. Moni tekijöistämme ei ole aiemmin ollut mukana näytöksessä, joten tämä päivä on ollut monelle mukana olleelle huikea kokemus.

på:n standilla oli vilinää ja vilskettä. Paljon saimme palvella asiakkaittamme Kevin Murphyn ja Living Proofin tuotteiden tiimoilta. Living Proof -tuotteet löytyvät kaikista på-kampaamoista ja Kevin Murphyn tuotteita löytyy Mikonkadun, Lauttasaaren ja Tapiolan -kaampaamoistamme.

 

Tässä kuvaajamme Mikael Lillebergin ottamia kuvia malleista näytöksen jälkeen. Kuvissa näkyy upeasti kampaajiemme loihtimat hiukset. Kaikki tämän jutun kuvat ovat Mikaelin ottamia.

Upea päivä siis takana ja katsotaan jospa på:n hiusnäytös ja osasto nähtäisiin taas vuonna 2018 I Love Me -messuilla :).

Salon Pepe Åhman parturi- kampaamot palvelevat: Helsinki (Mikonkatu ja Lauttasaari), Espoo (Tapiola ja Espoon keskus) ja Tikkurila (Kauppakeskus Dixi)

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME