HIUSMUOTOILUA ASIAKASLÄHTÖISESTI JA LAADUKKAASTI

på: ” Olemme tunnettuja hyvästä laadusta, palvelusta ja muodista!”

Vuodesta 1972 toimintansa aloittaneen på:n tarina alkoi yhdestä parturi-kampaamosta Kasarmikadulla. Salon Pepe Åhmanin perustaja Pepe Åhman on alalla tunnettu yrittäjä, johtaja ja kampaamokoulun perustaja. Kokemusta on vuosien varrella kertynyt laajasti, mikä tekeekin kampaamoiden toimintatavoista ja henkilökunnasta ammattitaitoisen. Olemme laajentaneet toimintaamme vuosien saatossa. Tällä hetkellä Salon Pepe Åhman käsittää viisi parturi-kampaamoa ja työllistää lähes 30 kampaajaa.

Salon Pepe Åhman-kampaamot on pyritty sijoittamaan siten, että asiakkaiden on vaivatonta päästä kampaamoon julkisilla kulkuneuvoilla. Salon Pepe Åhmanin löydät Helsingistä Mikonkadulta ja Lauttasaaresta, Espoosta Espoontorin kauppakeskuksesta,  Tapiolasta Keskustornista sekä kauppakeskus Dixistä Vantaalta.

Pepe Åhman

PEPE ÅHMAN

Käsityöalan yrittäjien poika Pepe perusti Salon Pepe Åhman-parturi-kampaamon Helsinkiin 23-vuotiaana.
Ensimmäistä kampaamoa seurasi viisi muuta på-kampaamoa eri puolille pääkaupunkiseutua.

60-luvulla Pepe matkasi Ruotsiin 15-vuotiaana lyhentäen sivutyönään suomalaisten miesten hiuksia kampaaja-äidiltään saaduilla kammalla ja saksilla. Sattumien kautta Pepe päätyi oppilaaksi arvostettuun göteborgilaiseen hiussalonkiin, josta alkoi Pepen matka hiusalan ammattilaiseksi. Suomeen palattuaan Pepe jatkoi kykyjensä kehittämistä aikansa menestyneimmissä helsinkiläisissä hiussalongeissa. Matkat ulkomaille muodin maailmaan alan kollegoita ja mestareita tapaamaan sekä opit lontoolaisessa hiusalan koulussa muokkasivat tavoitellun på-tyylin ja taidon.

Pääkaupungissa asuvat ja kauempaakin matkaavat naiset, miehet ja perheet, tunnetut tähdet ja seurapiirien kerma ovat kaikki luottaneet oman hiustyylinsä Pepen taidokkaisiin käsiin vuosikymmenten ajan.

 på jatkaa Pepen perintöä perheyrityksenä Lisbeth Åhman johdossa.

Salon Pepe Åhmanin jatkuvuuden ja menestyksen salaisuus on tinkimätön laatu, asiakaspalvelu ja lähes 30 kokeneen kampaajan tiimi. Työllistävänä kampaamoketjuna pidämme huolen tekijöistämme sekä jatkuuvudesta, panostamalla ja kouluttamalla henkilökuntaamme.

 

HIUSKARVAN VARASSA

Pepe Åhman

Voin sanoa, että virheiden kautta voi oppiakin. Vaikka lapsuus menee pieleen, niin hyviä unelmia pitää olla”.

– Pepe Åhman

Kirja kertoo pojasta, joka lähti hyvin nuorena maailmalle. Hyvien ihmisten ja oppien, sekä vaikeuksien kautta hänestä tuli kuitenkin peräti tunnettu omalla alallaan. Teki 40 vuotta naisten töitä. Siitä ajasta hän oli pieni käsityöyrittäjä 33 vuotta. Johtaja liikkeissään ja perustamassaan koulussa, missä hän itse opetti 21 vuotta. Kirjassa on kasvatusta, liike-elämän faktoja, harrastuksia, kuten purjehdus ja erilaiset kuntopelit. Sivuilla on myös filosofiaa, hyvää asiakaspalvelua ja peräti psykologiaakin. On muotia, takahuonekeskusteluja, veronkiertoa ja kiristystä sekä tippa seksiäkin.

Saatavana kirjakaupoista (alk. 23 €) sekä Salon Pepe Åhman -kampaamoista (15 €).

ISBN: 9789529244041

Julkaistu 2008-01

Pepe Åhman