Suojaa ja hoida hiuksiasi käsittelyn aikana ja kotona. Tätä helpottaaksemme olemme tehneet kampanjatuotteen Hair Survival Kitin, voimassa kesäkuun loppuun! Kitti on valittavissa hoidoista: Olaplex tai K18

Hair Survival Kit on pelastus hiuksillesi!

Hair Survival Kit sisältää; palvelun yhteydessä tehtävän tehohoidon Olaplex tai K18 ja kotihoitotuotteen, valittavissa Olaplex nro.3 tai K18 15ml kotihoitotuote. Paketin arvo normaalisti 67,90 – 71,90. Tuotevalikoima vaihtelee liikkeittäin.

OLAPLEX tehohoidon toiminta lyhyesti

Hiusten hapetevärjäyksissä, vaalennuksissa ja perma-nenttikäsittelyissä hiuksen rakennetta koossapitäviä rikkisidoksia katkeaa. Rikkisidosten katkeaminen heikentää hiuksen rakennet-ta ja aiheuttaa muutoksia, jotka haurastuttavat hiuksen rakennetta entisestään.  Olaplex vahvistaa ja korjaa hiuksen rakennetta jälleenrakenta malla hiuksen rikkisidoksia ainutlaatuisen patentoidun ainesosan ja menetelmän avulla. Hoidon jälkeen hiukset ovat entistä vahvemmat ja kiiltävämmät, sekä erityisesti vaalennuksissa hiukset ovat ehjemmät.

Olaplex No.3 kotihoitotuote on tärkeä osa Olaplex-hoitokokonaisuuta – varmista, että käytät ylläpitotuotetta oikein ja mahdollisimman hyödyllisesti!

Jos hiuksissasi on kertymiä, kuten öljyjä, silikoneja tai muotoilutuotejäämiä, pese hiukset ennen Olaplex No.3:n käyttöä shampoolla ja pyyhekuivaa ne huolellisesti. Mikäli hiuksesi ovat puhtaat, pelkkä hiusten kostutus riittää. Tuotetta voidaan käyttää myös kuiviin hiuksiin, mutta tällöin tuotetta kuluu hieman enemmän, jotta se saadaan levitettyä tasaisesti kauttaaltaan hiuksiin.

Vaihe 1: Levitä tuotetta runsaasti pyyhekuivattuihin hiuksiin ja kampaa läpi.

Vaihe 2: Anna vaikuttaa vähintään 10 minuuttia. Mitä kauemmin annan tuotteen vaikuttaa, sitä tehokkaampi se on, varsinkin jos hiuksesi ovat vaurioutuneet ja hauraat. Ylärajaa ajassa ei ole – pidä vaikka tunti-pari samalla, kun teet jotain muuta!

Vaihe 3: Huuhtele, pese shampoolla ja käytä hoitoainetta. Muista, että Olaplex ei ole hoitoaine eikä hiuksiin jätettävä hoito. Se tulee pestä pois hiuksista ja käyttää omaan hiustyyppiin soveltuvia pesu- ja hoitotuotteita.

Vaihe 4: Voilà – valmista! Muotoile hiukset kuten haluat.

Voit tehdä Olaplex-kotihoidon kerran viikossa riippumatta siitä, värjäätkö hiuksiasi vai et. Olaplex on yhteensopiva kaikkien hiustyyppien kanssa; käsittelemättömien, värjättyjen, permanenttihiusten tai kunnoltaan erittäin vaurioituneiden hiusten kanssa. Jos hiukset ovat erittäin huonokuntoiset, suosittelemme käyttämään Olaplex No.3 -tuotetta 2–3 kertaa viikossa yhdessä hiuksillesi sopivien kosteuttavien, korjaavien ja hoitavien tuotteiden kanssa.

K18 TÄYSIN UUSI, INNOVATIIVINEN LÄHESTYMISTAPA HIUSTENHOITOON

K18Hair perustuu biomimetiikkaan, ei perinteiseen kosmetiikan kemiaan. Biomimetiikka on tiede, jossa jäljitellään ja hyödynnetään luonnosta löytyviä aineita ja keksintöjä. K18Peptide on bioaktiivinen peptidi, joka jäljittelee täydellisesti hiuksen keratiinin muodostavaa aminohapporakennetta. K18Peptide pystyy integroitumaan osaksi hiuksessa jo olevaa rakennusainetta, uudelleenrakentamalla keratiinirakenteessa olevia rakennevaurioita. Se ei peseydy pois vaan on samalla tavalla pysyväinen osa hiusta,
kuin hiuksen luonnollinenkin keratiini.

K18Hair Leave-in Molecular Repair Hair Mask on patentoidun K18Peptide-peptidin sisältävä hiuksiin jätettävä hoitotuote, joka korjaa hiuksen rakennevauriot tehden hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset. Hoidon sisältämä patentoitu K18Peptide-peptidi palauttaa biomimeettisesti ennalleen hiuksen keratiinirakenteen. Vaikutusaika 4 minuuttia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 4-6 peräkkäistä käyttökertaa. Koska hiukset ovat edelleen alttiit ulkopuoliselle vaurioille, suositellaan uusien vaurioiden korjaamiseksi tuotteen käyttämistä 3-4 pesun välein.

• Tekee hiuksista jälleen terveet ja elinvoimaiset
• Korjaa vaalennuksen, värjäyksen, rakennekäsittelyn, lämpö- ja mekaanisen käsittelyn aiheuttamat vauriot
• Tekee hiuksista vahvat, pehmeät, sileät ja kimmoisat
• Ehkäisee uusien vaurioiden syntymistä, hiusten katkeilua, latvojen haaroittumista ja värin haalistumista
• Optimaalinen pH 5.0 – 6.0
• Koostumukseltaan kevyt ja jättää hiukset ilmaviksi
• Sopii kaikille hiustyypeille
Käyttö:
Pese hiukset shampoolla, älä käytä hoitoainetta. Pyyhekuivaa hiukset huolellisesti. Aloita yhdellä painalluksella K18Hair Maskia ja lisää tarvittaessa säästeliäästi hiusten pituuden, paksuuden ja kunnon mukaan. Levitä hiuksiin tasaisesti latvoista tyveen, yksi painallus kerrallaan. Anna vaikuttaa 4 minuuttia. Älä huuhtele. Muotoile tavalliseen tapaan.

Salon Pepe Åhman parturi-kampaamot palvelevat sinua:

Fredrikinkatu, Helsinki
Lauttasaari, Helsinki
Tapiola, Espoo
Espoon keskus, Espoo
Tikkurila, Vantaa

Ajanvaraus:

https://salonpepeahman.fi/ajanvaraus/

Kamreerintie 3
02770 Espoo
SOITA  010 4399 318

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Keskustorni 6.krs.
02100 Espoo
SOITA 010 4399 314

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Ratatie 11
01300 Vantaa
SOITA 010 4399 316

Aukioloajat
arkisin 8-20
lauantaisin 12-18

Mikonkatu 6 C 2. krs
00100 Helsinki
SOITA 010 4399 310

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 9-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

på Lauttasaari

Lauttis, Kauppakeskus
Lauttaseenrentie 28
00200 Helsinki
SOITA 010 4399 312

Aukioloajat


arkisin 8-19
lauantaisin 8-15