på Tikkurila PARTURI-KAMPAAMO KAUPPAKESKUS DIXISSÄ VARAA AIKA

PARTURIKAMPAAMO KAUPPAKESKUS DIXISSÄ

på Parturi-kampaamo Vantaa Tikkurilan kauppakeskus DIXIssä palvelee aivan rautatie-aseman vieressä, kauppakeskuksen katutasolla. Ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen henkilökuntamme palvelee sinua kuuden hengen voimin. Tyylikkään Tikkurilan kampaamomme ilmapiiri ja henki on mitä mahtavin, lämpimästi tervetuloa!

Soita liikkeeseen

010 4399 316

Palvelemme teitä:

Ma-Pe 8-20, La 8-16
+ Sopimuksen mukaan!

SINUA PALVELEE

KATJA

Parturi-Kampaaja

Yli 15 vuotta alalla ollut Katja on rauhallinen ja ystävällinen. Hän on saanut kiitosta parturoinneista ja hyvistä leikkauksista.

VILMA

Parturi-Kampaaja

Raikas ja uusia visioita kumpuava Vilma on taituri erityisesti balayage värjäyksissä. Myös erilaiset polkkahiukset kuuluvat suosikkitöihin.

PIRJO

Parturi-Kampaaja

Yli 25 alalla ollut Pirjo on järjestelmällinen ja kokenut kampaaja. Hän on parhaimmillaan raidoituksissa ja naisten hiusten leikkuissa.

ANNA

Parturi-Kampaaja

Kokenut ja osaava Anna on positiivinen ja maanläheinen kampaaja. Annan erityisosaamisena on naisten hiusten leikkaukset, erityisesti polkat.

JENNI

Parturi-Kampaaja, meikkaaja.

Jenni on rohkea kokeilemaan erilaisia leikkauksia ja värjäyksiä. Erityisosaamisena myös teippipidennykset ja meikkaukset.

Palautteesi on meille tärkeä.

Asioitko liikkeessämme? Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Jaa kokemuksesi ja auta meitä kehittämään toimintaamme entisestään.