på Tapiola PARTURI-KAMPAAMO ESPOOSSA VARAA AIKA

PARTURIKAMPAAMO ESPOON TAPIONTORILLA

Valoisa på Parturi-Kampaamo Espoon Tapiolassa sijaitsee Keskustornin 6.kerroksessa Tapiontorin huipulla. Tapiontorille pääset autolla ja bussilla vaivatta perille. Kampaamomme kahdeksan hengen tiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Ystävällinen ja ammattitaitoinen hiustiimi toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Ensimmäinen Salon Pepe Åhman kampaamo perustettiin Tapiolan Sampokujalle jo 1985. Vuonna 1991 kampaamo muutti Sampokujalta Tapiontorille ja 2012 vuoden vaihteessa liike sai uudet upeat tilat Tapiolan keskustornista kuudennesta kerroksesta.

Palvelemme teitä:

Ma-Pe 8-19, La 8-15 
+ Sopimuksen mukaan!

SINUA PALVELEE

CAIJU

Parturi-Kampaaja

Caiju on kokenut ammattilainen positiivisella asenteella. Hän on huippu teknisissä ja graafisissa leikkauksissa, koneajoissa ja parturoinnei

ANITA

Parturi-Kampaaja

Anita on iloinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka toteuttaa juuri sen, mitä asiakas haluaa. Hän on taitava hiusten viimeistelij

KIRSI

Parturi-Kampaaja

Kirsi on sporttinen ja reipas asiakaspalvelija, jonka erityisosaaminen on lyhyiden hiusten leikkaukset ja värjäykset.

NOORA

Parturi-Kampaaja

Uusien tekniikoiden innokas oppija Noora taitaa kampaukset, laineet, erikoisvärjäystyöt ja kampaukset. Tsekkaa Nooran Instagram!

LEENA

Parturi-Kampaaja

Hymyn täyteinen Leena taitaa erityisen hyvin raidoitustyöt ja kampaukset. Loistava asiakaspalvelija!

Palautteesi on meille tärkeä.

Asioitko liikkeessämme? Miten onnistuimme palvelemaan sinua? Jaa kokemuksesi ja auta meitä kehittämään toimintaamme entisestään.