Kevään 2021 yllättävimmät hiustrendit – på:n vinkit sinulle! Keväällä 2021 katsotaan rohkeasti kohti tulevaa – myös meillä på:lla. On kenties jo aika unohtaa helpot kotikampaukset ja kokeilla jotain ihan muuta. Luvassa on niin rohkeita värejä, palkkiraidotuksia, trendivaikutuksia -80 ja -90 luvulta, unohtamatta pinnejä, päähineitä ja pipoja. Jokaiselle jotakin! Luonnollisuus on pop myös vuonna 2021, uskalikoille luvassa uusia villejä ideoita! Nämä alle kokoamamme vinkit ja ovat kohta kaikkialla – mitä sinä haluaisit kokeilla?

Luonnollisuus

Britannian Vogue ehdottaa, että jatkaisimme vuotta 2021 yhtä rennolla tyylillä kuin mihin totuimme vuonna 2020. Oman hiusrakenteen ja kaikenlaisen taipuisuuden korostaminen on edelleen muodikasta. Kiharaa saa korostaa, pörröistä tukkaa saa tuuheuttaa ja sileä hius saa näyttää sileältä. Ja mikä parasta, luonnollisten hiusten muotoileminen kotona on helppoa ja se näyttää hyvältä ilman monimutkaisia muotoiluja tai muotoilulaitteitta.
Kysy kampaajaltasi lisää vinkkejä oman hiusten hoitoon ja korostamiseen!

PÖRRÖINEN TAKATUKKA – Shaggy Mullet Hair Cut 

Takavuosien tunnetuin takatukka lienee Ihmemies MacGyver. Nyt tämä ihana hulvaton ja leikkisä hiustrendi on taas täällä! Vuoden 2021 takatukka on saanut uuden modernin vivahteen, jossa raju shaggy kerrostus yhdistyy ujoon mullettiin. Siinä missä Little Richardin ja David Bowien saivat aikoinaan aikaan mullet- villityksen, ovat tyylin uudelleen tuoneet takaisin Miley Cyrus and Billie Eilish.

The Guardian ennusti modernista mulletista vuoden 2021 trendiä, eikä syyttä! Tämä kerroksittain leikattava kampaus sopii ihan kaikille, niin naisille kuin miehillekin. Shaggy Mullet on otettu mukaan myös Ellen top 21 listalle. Jos vielä kaipaat suostuttelua tähän leikkaukseen, katso miltä näyttää ihana Debby Ryan mulletissaan.

Tätä suosittelemme kokeilunhaluisimmille!

Shaggy Mullet - takatukka kevät 2021

“Vanha permis elävöitettiin leikkaamalla super pähee mullet!”

@haircarebyada / på Freda

Debby Ryan

@ debbyryan
1947 173 Tykkäystä! Näin moni ei voi olla väärässä!

Kestosuosikit

Kestosuosikkien ykköseksi nousee klassinen polkka, joka jatkaa suosiotaan erittäin ehjällä suoralla linjalla Maya Rudolph:in tyyliin.

Vivahteita polkka-lookiin – ja miksei myös pidempäänkin tyyliin – saa jakauksen paikkaa vaihtamalla. Sivujakauksia nähtiin runsaasti Chanelin ja Miu Miun SS21 muotinäytöksissä. Sivujakauksen paikkaa vaihtamalla eri kohtaan tai syvemmälle toiselle puolelle, tai laittamalla vaikka useamman jakauksen peräkkäin saat helposti polkkatukkaan uutta ilmettä.

Kontrastina lyhyeen, myös pitkä merenneitotukka saa edelleen kasvaa keväällä 2021. Molempiin tyyleihin saa modernia twistiä kevään rohkeilla värjäyksillä.

Ysärityyliin uskollisesti hiukset saavat tänä vuonna näyttää runsailta, leikkaukset vuolluilta ja rikotun kerrostetuilta. Myös aivan lyhyestä rennosta ja rosoisesta ysärityylin pixie- leikkauksesta odotetaan myös hittiä keväälle 2021.

polkkatukka kevät 2021

Suora, skarppi, kihara, kerrostettu
– we love it all.

Hiukset på tapiola.

KEVÄT TUO MUKANAAN VÄRIT 

Luonnollisten sävyjen rinnalle on keväälle 2021 odotettavissa kirkkaita pirteitä värejä, kuten oranssia, vihreää ja sinipohjaisia värejä, metallinhohtoa kylmemmistä sävyistä pitäville, ysäriltä tuttua kestosuosikkia mahonkia sekä kirkkaan punaista – ylipäätään entistä rohkeampia värjäyksiä. Rohkeita näyttäviä värjäystyylejä, jotka erottuvat edukseen webinaareissa ja etäkokouksissa.

Kesää kohti tullaan näkemään myös dippilatvoja ja rohkeampaa palkkiraidoitusta sekä muita erilaisia väri­osituksia. Osioita voi korostaa värien sijaan myös eri tummuusasteilla. Niskaosan sävytys vähän tummemmaksi tuo syvyyttä ja runsauden tuntua.

Värit kevät 2021

Nooran taidonnäyte Pulpriotin väreillä. Tällä kertaa siniseen pohjaan tuli näin herkullinen yhdistelmä.

@hairstylisteleonoora / på Tapiola.

Hiuksia koristamassa Cocobellan pinni

Upean värin ja kiiltävän kampauksen kruunaa Cocobellan pinni.

Katja / på Tikkurila.

KIILTOKÄSITTELYÄ JA PINNEJÄ

Kaikkia värejä, leikkaustyylejä ja kampauksia keväällä 2021 yhdistää ennen kaikkea kiilto.

Kevään vielä ollessa tuloillaan, pipon alta saa pilkottaa hyvin hoidetut ja kiiltotuotteilla suojatut kutrit. Erilaiset seerumit ja kiiltokäsittelyt auttavat taistelussa pörröisyyttä ja sähköisyyttä vastaan.

Pipo toimii hyvin asusteena ulkoilmassa, kun hiukset pitää piilottaa kylmyydeltä pidemmäksi aikaa. Sisätiloihin siirtyttäessä hiuspannoilla saa littanaankin pipo-lokkiin nostetta. Helpon siistin ja trendikkään kampauksen luomiseksi apuun rientävät myös erilaiset koriste-pinnit ja -klipsit. Kaikista på – liikkeistämme saatavilla näitä ihania Cocobella- pinnejä.

Ja kun aurinkokin vielä alkaa pilkottamaan kevään 2021 merkiksi, lisää vielä tyylisi huivi tai hattu ja aurinkolasit!

Hiusasusteilla kivaa vaihtelua juhlaviin viimeistelyihin.

Pientä freesausta hiuksiin
balayage raidoilla sekä
olaplex-tehohoidolla.

@hairby.vilma / på Tikkurila.

Kiiltoa kevät 2021

Hiusten kuntoa ja kestävyyttä lisää myös lisäpalveluna saatavat käsittelyn yhteydessä tehtävät Olaplex tai Brazilian Bond Builder hoidot.

@hairstylisteleonoora / på Tapiola.

Pientä freesausta kesän haalistamiin hiuksiin balayage raidoilla sekä olaplex-tehohoidolla!

Hiusasusteilla kivaa vaihtelua
juhlaviin viimeistelyihin.

@rairaimaria / på Lauttasaari

Meidän kaikissa Salon Pepe Åhman kampaamoissamme voit asioida turvallisesti ja saat aina asiantuntevaa palvelua.
Tervetuloa <3.

Salon Pepe Åhman parturi-kampaamot palvelevat sinua:

Fredrikinkatu, Helsinki
Lauttasaari, Helsinki
Tapiola, Espoo
Espoon keskus, Espoo
Tikkurila, Vantaa

Ajanvaraus:

https://salonpepeahman.fi/ajanvaraus/

Kamreerintie 3
02770 Espoo
SOITA  010 4399 318

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Keskustorni 6.krs.
02100 Espoo
SOITA 010 4399 314

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Ratatie 11
01300 Vantaa
SOITA 010 4399 316

Aukioloajat
arkisin 8-20
lauantaisin 12-18

Mikonkatu 6 C 2. krs
00100 Helsinki
SOITA 010 4399 310

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 9-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

på Lauttasaari

Lauttis, Kauppakeskus
Lauttaseenrentie 28
00200 Helsinki
SOITA 010 4399 312

Aukioloajat


arkisin 8-19
lauantaisin 8-15