Kevät on yhtä juhlaa!

Kevät tuo tullessaan monia juhlan aiheita, Pääsiäinen, Vappu, Äitienpäivä, valmistujaiset ja jne. Onko hiuksesi valmiina juhlimaan?
Tyylikäs hiustenleikkaus ja väri kaunistaa, nuorentaa ja on yksinään juhlien sekä pyhien kaunein asuste. Muista varata aikasi väriin ja leikkuuseen ajoissa.
Salon Pepe Åhmanin kampaajat  suosittelevat kevääseen; Pikakampaus piristää arkea, juhlaa, pyhää tai miksi ei jopa urheilusuoristusta? Pikakampaus palveluun varataan 30min aikaa, tässä ajassa kerkeämme loihtimaan esim. rennon kampauksen, kiharakampauksen, lettikampauksen tai trendikkään niskanutturan.  Hinta 35 – 45 €. Varaa aikasi netti ajanvarauksesta tai soittamalla lähimpään PÅ-kampaamoosi.

Upeaa kevättä!

Huomioithan kevään pyhien tuomat poikkeukselliset aukioloaikamme:

Palvelemme kiirastorstaina 18.4. klo 17/18 asti. Tikkurilan liike klo 20.00 asti
Liikkeemme ovat suljettu 19.4.-22.4. Tikkurila avoinna la 20.4 klo 8-18.00

Vappuaattona 30.4 klo 17/18 asti. Tikkurilan liike klo 20.00 asti
Vappupäivänä 1.5. liikkeet suljettuina

Helatorstaina 30.5 liikkeet suljettuina

Juhannusaattona 21.6 liikkeet suljettuina
Juhannuspäivänä 22.6 liikkeet suljettuina

Kesälauantait 15.6 – 3.8 Tapiolan, Mikonkadun ja Espoontorin på liikkeet ovat suljettuina[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”0″ title=”MUUTA AJANKOHTAISTA”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][blog count=”3″ style=”masonry” columns=”3″ greyscale=”0″ more=”0″ filters=”0″ pagination=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”0″ title=”PÅ SOME”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][dc_social_wall id=”4568″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]