Taltuta sähköiset hiukset – hiustenhoito talvella!

Sähköiset hiukset – lättänä tyvi
Kun lämpötila painuu pakkaselle ja pipo päähän, ongelmaksi usein muodostuu sähköiset hiukset. Yleisesti kaikki vaatteiden ja asusteiden keinokuidut lisäävät “lentelevien” hiusten ongelmaa. Näin ollen, varsinkin päähineissä kannattaa suosia luonnonkuituja.
Se mitä itse hiuksille voi tehdä, on valita oikeanlaiset pesu ja muotoilutuotteet. Erityisesti hoitotuotteet!
Jos koet pipo-kaudella ongelmaksi lättänän tyviosan, voit toki valita tuuheutta tukevan shampoon. Tässä tapauksessa on todella tärkeää valita loput tuotteista kosteuttamaan hiusta, kuten hoitoaine.
Nopeimman avun hiusten sähköisyyden poistamiseen saat hiuksiin jätettävistä tuotteista, joita voi lisätä tarpeen mukaan. Muistathan, että mikään tuote ei poista sähköisyyttä lopullisesti, koska hiukset ovat pitkin päivää kosketuksessa erilaisiin materiaaleihin sekä ulko- että sisäilmaan. Kyseessä olevat tuotteet voidaan lisätä jo kosteisiin juuri pestyihin hiuksiin. Nämä eivät kuitenkaan korvaa tavallisen hoitoaineen käyttöä.
Hiuksen pintaa tehokkaasti sulkeva hoitosuihke. Auttaa hiusta suojautumaan sekä kylmältä, että sähköisyydeltä. Tätä tuotetta voi lisätä tarpeen mukaan. Sopii ohuemmallekin hiustyypille.
Joico Moisture Recovery Leave-in 300ml, 23€
Todella kosteuttava hoitosuihke. Selvittää takut ja antaa kiiltoa. Toimii parhaiten suihkutettuna kosteisiin hiuksiin. Sopii kiharoille,  karheammille ja paksummille hiuksille mainiosti.
Tällä kuivahoitoainesuihkeella saat välitöntä sileyttä ja kosteutta hiuksiin. Raikkaan tuoksuinen hienojakoinen De-Frizzer on pörröisyyden pelastaja!
Erittäin kevyt monitoimisuihke joka suojaa hiusta ilmankosteudelta sekä estää hiusta sähköistymiseltä.
Hienojakoisuutensa ansiosta voi lisätä aina tarpeen mukaan sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Sopii kaikille hiustyypeille. Ei kastele hiuksen pintaa, sekä helppo käyttää muotoilurautojen kanssa.
Jos vielä kaipaat extra tukea tyviosaan, suosi puuterimaisia suihkeita jotka ovat uudelleenmuotoiltavissa. Nämä pärjäävät parhaiten pipon ja hupun kanssa. Ja muotoilurautojen käyttäjät, muistakaa Humidity Shield!
Kaikki artikkelin tuotteet löydät Salon Pepe Åhman liikkeistä.
Salon Pepe Åhman -kampaamot pääkaupunkiseudulla:
Mikonkatu, Mikonkatu 6 C 2. krs, p. 010 4399 310
Lauttasaari, Kauppakeskus Lauttis, Lauttasaarentie 28, p. 010 4399 312
Tapiola, Tapiolan keskustorni 6. krs, p. 010 4399 314
Espoon keskus, Kauppakeskus Espoontori, Kamreerintie 3, p. 010 4399 318
Tikkurila, Kauppakeskus Dixi, Ratatie 11, p.  010 4399 316

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”0″ title=”MUUTA AJANKOHTAISTA”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][blog count=”3″ style=”masonry” columns=”3″ greyscale=”0″ more=”0″ filters=”0″ pagination=”0″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][fancy_heading h1=”0″ title=”PÅ SOME”][/fancy_heading][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text][dc_social_wall id=”4568″][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]