PÅ:n TOP 5 hiustenhoito vinkkiä pitkille hiuksille

TOP 1.
Sano hyvästit kuiville latvoille.
Mikään muu ei pelasta kuivia latvoja yhtä hyvin kuin hiustenleikkaus. Jos toiveissasi on hyväkuntoiset ja hyvännäköiset hiukset niin hiustenleikkauksella kannattaa aloittaa hiusten elävöittäminen syyskuntoon. PÅ:lla hiustenleikkaus toteutetaan tarkasti ja huolellisesti, huomioiden luontaiset kasvusuunnat, jotta hiuksia on helppo viimeistellä myös sitten kotiolosuhteissa.

TOP 2.
Hiuksia ei voi hoitaa liikaa.
Varsinkin pitkät hiukset tarvitsevat kosteutta ja säännöllistä hoitoa. Erityisesti helteisen kesän jälkeen kaikki kosteus-ja hoitotuotteet ovat tervetulleita. Mainittakoon, jos latva on katki niin sitä ei liimata yhteen millään ihmeaineella joten suosittelemme aiemman kohdan käyttöönottoa kriittisissä tilanteissa. Ennaltaehkäistäksesi katkeilevat latvat niin konsultoi på-kampaajaasi sinulle parhaimmista hiustenhoito-rituaaleista.
Palveluistamme löydät Olapex- ja Brazilian Bond Builder hoidot ensihätään.

TOP 3. Vältä ylimääräistä rasitusta hiuksille.
Suomalaiseen kulttuuriin kuuluu saunominen, mutta hiuksille tämä on aikamoinen rasitus. Vanha usko, että hoitoaine vaikuttaisi saunassa parhaiten ei välttämättä toimi. Saunassa ja muussakin lämmössä hiuksen pinta avautuu ja mikäli se jää aukinaiseksi niin hius on erittäin pörröinen ja altis katkeilulle. Kuumalla vedellä peseminen aiheuttaa samaa vahinkoa. Fakta lämpö laajentaa ja kylmä supistaa pätee myös hiuksiin. Saadaksesi hiuksen pinnan sileäksi ja hoidetuksi niin huuhtele pesun jälkeen hiukset viileällä vedellä ja anna hoitoaineen vaikuttaa mielummin huoneenlämmössä/viileässä kuin lämpimässä.

TOP 4. Suojaa hiuksiasi
Hiuksia ei vaan voi suojata liiaksi. Kun käsittelet hiuksia lämpötyökaluilla niin muista suojata hiuksen pinta oikeilla tuotteilla. Lämpösuojatuotteet, hellävarainen harjaaminen ja miedolla lämmöllä föönaminen auttavat hiuksia pysymään kunnossa. Suojaaminen koskettaa myös ulkoilua, kun lähdet lenkille, aurinkoon, kylmään mihin vain niin hiukset ovat alttiita rasitukselle. Muista milelummin ylisuojata hiuksiasi aina kun vaaran tilanne on lähellä.

TOP 5. Älä mene märillä hiuksilla nukkumaan.
Varsin usein sorrumme tähän, mikään ei ole sen huonompi kuin käydä märillä avonaisilla hiuksilla nukkumaan. Nukkuessa hiukset hiertyvät tyynyä vasten ja märkänä hius on paljon alttiimpi katkeamaan kuin kuivana. Vähintäänkin löysälle letille tai edes puolikuivana kannattaa unille, mikäli vain jaksat niin kuivata hiukset ennen nukkumaanmenoa.

Näillä vinkki viitosilla pitkät hiukset jaksavat taas paremmin ja pysyvät hyvänä pitkään.
Tervetuloa Salon Pepe Åhman kampaajalle pääkaupunkiseudulle kuulemaan lisää sekä hoitamaan hiuksiasi.

Salon Pepe Åhman parturi-kampaamot palvelevat sinua:

Fredrikinkatu, Helsinki
Lauttasaari, Helsinki
Tapiola, Espoo
Espoon keskus, Espoo
Tikkurila, Vantaa

Ajanvaraus:

https://salonpepeahman.fi/ajanvaraus/

Kamreerintie 3
02770 Espoo
SOITA  010 4399 318

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Keskustorni 6.krs.
02100 Espoo
SOITA 010 4399 314

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 8-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

Ratatie 11
01300 Vantaa
SOITA 010 4399 316

Aukioloajat
arkisin 8-20
lauantaisin 12-18

Mikonkatu 6 C 2. krs
00100 Helsinki
SOITA 010 4399 310

Aukioloajat
arkisin 8-19
lauantaisin 9-15
+ avoinna sopimuksen mukaan

på Lauttasaari

Lauttis, Kauppakeskus
Lauttaseenrentie 28
00200 Helsinki
SOITA 010 4399 312

Aukioloajat


arkisin 8-19
lauantaisin 8-15