Olaplex -hoito suojaa hiuksiasi värjäyksen yhteydessä!

Olaplex on täysin uutta kemiaa, joka suojaa ja korjaa hiustesi rakennetta vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä. Saat vahvemmat ja hyväkuntoisemmat hiukset, sekä entistä loistavammat värit ja viileämmät vaaleat.

MIKÄ SE ON?

Olaplex on alkuperäinen ja patentoitu kemiallinen keksintö ja kampaamoissa tarjottava uudenlainen lisäpalvelu, jota käytetään hiusten kemiallisten käsittelyjen, kuten värjäysten ja vaalennusten yhteydessä. Se korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.

MITEN SE TOIMII?

Olaplex moninkertaistaa hiuksissa olevia rikkisidoksia ja linkittää yhteen rikkoutuneita rikkisiltoja. Se on ainut aine, joka todella pystyy tähän, sillä se estää hiusten vahingoittumista kemiallisten käsittelyjen aikana ja korjaa jo syntyneitä vaurioita samalla vahvistaen hiuksia. Se on täysin uudenlaista kemiaa, se tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja parempikuntoiset. Tuhannet hiusammattilaiset ympäri maailman ovat testanneet ja käyttäneet sitä asiakkailleen lukemattomia kertoja ja palaute on ollut erittäin positiivista ja kiittävää. Tämä saattaa kuulostaa uskomattomalta ollakseen totta – juuri siksi se onkin tuote, joka pitää itse kokea!

KUINKA SITÄ KÄYTETÄÄN?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien kemiallisten käsittelyjen yhteydessä.  Blond Multiplier No.1 on hiusvärin, vaalennusaineen tai permanentin sekaan lisättävä tuote. Värin, vaalennus- tai permanenttiaineen huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Bond Perfector No.2:lla. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Kampaamokäsittelyjen välillä hiusten hyvinvointia voidaan ylläpitää kotona Olaplex Hair Perfector No.3 -tuotteella.

YHTEENSOPIVUUS ERILAISTEN HIUSTEN JA TUOTTEIDEN KANSSA

Olaplex toimii kaikenlaatuisissa ja -kuntoisissa hiuksissa. Olivatpa hiukset hennot ja skandinaaviset, paksut luonnonkiharat tai vaikkapa aasialaiset, se korjaa ja vahvistaa niitä. Se toimii loistavasti niin voimakkaasti käsitellyissä kuin aivan käsittelemättömissä hiuksissa ja sitä voidaan käyttää minkä tahansa sarjan väri-, vaalennus- ja permanenttituotteiden kanssa.

Olaplex palvelun yhteydessä 35e. Lue lisää  ja varaa aikasi nettiajanvarauksestamme vaikka heti!

MUUTA AJANKOHTAISTA

PÅ SOME